6 Şubat 2014 Perşembe

Güzellik Ayrıntılarda Gizlidir




288. Gün (Güzellik Ayrıntılarda Gizlidir)

Dostlar yine her zaman ki gibi sanatla ilgili çalışmalar dikkatimi çekti. İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda ressamla ilgili aşağıdaki bilgilere ulaştım. Grafikerler. net adresinden aldım ressam ile ilgili bilgileri.

Alyssa Monks, 1977 New Jersey doğumlu. New York Montalair University'de okudu ve 1999'da Boston Collage'de eğitimini tamamladı. Bu süre zarfı içinde Floransa'da Lorenzo De Mecide de resim eğitimine devam etti. 2006 yılında Fullerten Collage'e misafir sanatçı olarak katılıp, gerek üniversite gerekse diğer kurumlarda ülke çapında dersler verdi.

İlk bakışta tabloları birer fotoğraf karesi gibi durmaktadır. İlk zamanlarda model olarak kendisini kullandı daha sonra yakın çevresinde çalışmalarında kullanmaya başlamıştır. Sanatçı bir çalışması için yaklaşık 1000 adet fotoğraf çekmektedir. Çalışmalarının sırrının; mükemmel olamayan detayları arayıp, aslında bu detayların ne kadar güzel olduğunu yansıtmakla ilgili olduğudur.

 Alyssa Monks New York Sanat Akademisi kurulu üyesidir. Halen Birmingham, Michigan David Klein Gallery tarafından temsil edilmektedir. Alyssa halen hayatta ve New York'ta çalışmalarına devam etmektedir.

Renk Kodu: C:22 M:37 Y: 88 K: 81















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ne güzel kelimeler onlar... Parmaklarınıza sağlık...